Vriendjesdag

Hallo

De corona tijd maakt het voor de sportploegen niet zo gemakkelijk, geen trainingen, geen wedstrijden,… Ook voor het rekruteren van nieuwe speelstertjes werd het ons door de maatregelen onmogelijk gemaakt.

In Bissegem blijft volleybal voor onze meisjes toch één van de belangrijkste sporten. Met drie senior ploegen en een zevental jeugdploegen goed voor iedere leeftijdscategorie doet Bidavo het zeker niet slecht.

Het wordt wel weer tijd om onze jongste leeftijdsgroep weer aan te vullen. Sociaal contact werd een beetje moeilijk gemaakt waardoor de mond aan mond reclame stil viel en ook de organisatie van onze jaarlijkse vriendjes dag, waar de eigen speelsters eens wat vriendjes mogen mee brengen naar de training, viel in het water…of moet ik zeggen in het zand?

Maar onze trainster Kristien grijpt meteen de versoepeling van de coronamaatregelen met beide handen aan en wil nog eens de handen uit de mouwen steken om de meisjes toch een kans te geven om eens van volleybal te proeven.

Op woensdag 24 juni van 16.30 tot 17.30 nodigen we de meisjes van 1ste tot 4de studiejaar uit op onze vriendjes dag, om een uurtje te proeven van het volleybal.

Deelname is gratis!

Door de coronamaatregelen mogen momenteel slechts 30 personen in de zaal toegelaten worden, daarom vragen we om je vooraf in te schrijven indien je wens deel te nemen. Mocht de vraag te groot worden kunnen we altijd nog een tweede moment inlassen.

Inschrijven doe je door een eenvoudig mailtje te sturen naar francis.tanghe@hotmail.com of naar kristien.titeca@hotmail.be met de vermelding van de naam en de leeftijd

Wat? Vriendjes dag
Wanneer? Woensdag 24 juni om 16.30 tot 17.30
Waar? Sporthal Ter Biezen, Heulsestraat 82, Bissegem
Wie? Iedereen van 1ste tot 4de studiejaar
Wat heb je nodig? Een sportuitrusting en sportschoenen (geen zwarte zolen)

Volg ons: