De jeugd verdient ook mijn hulp

Met onze visie willen we aangeven wat de drijfveer is van onze club, haar bestuur en de vele vrijwilligers. Hoe zien wij onze club in de wereld van morgen?

Bidavo wil meewerken aan een positief sociaal samenlevingsklimaat in Bissegem  (en bij uitbreiding Stad Kortrijk) door jongeren actief te stimuleren om zinvol te bewegen dankzij de volleybalsport. Bidavo Bissegem erkent hierbij het belang van samenwerkingsverbanden met andere clubs in de regio (via het Volleybaloverleg Kortrijk) en de bestaande bondstructuren.

Bidavo Bissegem wil bovenal een gezellige, sociale club zijn waarin iedereen (jong en oud, speelster én vrijwilliger) zich thuis voelt en waar elke betrokkene met plezier naar toe komt.

Het beoefenen van volleybal heeft een duidelijke vormende waarde. Al doende leert men een aantal elementen die ook buiten de sportclub belangrijk zijn: afspraken maken en nakomen, zelfdiscipline, groepsbewustzijn, verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen… .

Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we steeds op zoek naar mensen die ons helpen om onze club op een hoger niveau te tillen. Dat kan als lid van het jeugdbestuur of als ploegverantwoordelijke (begeleiding van een jeugdploeg ter ondersteuning van de trainer).

Aarzel niet en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons: