Vrijwilligers gezocht!

We staan op de vooravond van de start van een nieuw en ongetwijfeld boeiend seizoen. De organisatie van de thuiswedstrijden vraagt heel wat werk van bestuur en vrijwilligers. Op woensdag 10 september organiseren we een startvergadering voor diegenen die zich geroepen voelen om wat mee te helpen. Vooral de bar vraagt veel werk waardoor het schitterend zou zijn, moesten we op heel wat mensen kunnen rekenen die zich één of enkele keren kunnen vrijmaken om enkele uurtjes de bar te doen. Ervaring is niet vereist.

We komen samen om 20u30 met de mensen die de voorbije seizoenen tot ieders tevredenheid enkele bardiensten op zich namen. We hopen zeker enkele nieuwe gezichten te mogen ontmoeten. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij Nathalie De Paepe van het bestuur (0474/56.90.04 – ndepaepe@hotmail.com).

Alvast heel hartelijk bedankt.

 

 

Volg ons: