Verslag Bidavo A in De Haan

Het tornooi in De Haan komt altijd erg vroeg in de voorbereiding wat eigenlijk niet ideaal is. Bijna het ganse tornooi kon trainer Bart slechts rekenen op 6 speelsters en dat voor 14 sets. Bedoeling van De Haan is vooral: verder werken aan de conditie (voor wie erbij was: opdracht meer dan volbracht), ingespeeld raken op elkaar (er is natuurlijk nog werk aan de winkel, maar we hebben al mooie dingen laten zien) en sfeer + teamspirit natuurlijk.
Trainer Bart was content.

Bidavo A eindige trouwens op de vierde plaats wat zeker niet slecht is, zeker als je weet dat we op zondag zonder passeur moesten aantreden. Ruth heeft die rol op zich genomen en deed dat trouwens meer dan prima.

De zaterdagvoormiddag traden we aan met 6 speelsters: Spelverdeelster Inge Vercaempst, middenspeelsters Julie Decock en Sofie, hoekspeelsters Ine Dewilde, Naomi en Ruth. De eerste match tegen Zoersel hebben we 2-0 gewonnen, de tweede tegen Beerse nipt verloren met 0-2. In de namiddag kwam Karen er gelukkig bij. Tegen Mortsel (dit seizoen in onze reeks) 2 sets nipt verloren (23-25 en 24-25). Daarna weer 2-0 verloren tegen een heel sterk Uikhoven. We gingen gewoon onderuit in receptie. Tegen Zuun ten slotte gewonnen met 2-0.
De zondag waren we weer met 6 speelsters: twee middens: Ellen kon nu meespelen (op zaterdag moest ze werken), maar Sofie kon er nu niet bij zijn (kamp). Inge moest zich van trainer Bart sparen (ze zou wel fietsen). Gelukkig was Sofie Sinnesael juist terug van reis. Ze mocht meteen meespelen in de aanval, want ook Karen moest werken. 1ste set: moeilijke start, mooie come-back, toch 23-25 verloren. 2de set vlot gewonnen (tegen het Waalse Soignies). Ook de laatste match – tegen Romdemme wonnen we tamelijk gemakkelijk.

1. Uvoc Uikhoven
2. Mortsel VC
3. Beerse
4. Bidavo Bissegem
5. Vc Zoersel
6. SVC Rondemme
7. Dames Zuun
8. AVB Soignies

Volg ons: