Tornooi Bidavo A in Torhout – Verslag

Vandaag werkten onze dames van Bidavo A hun laatste voorbereidingstornooi af. Het werd een mooi einde na een heel intensieve voorbereiding. Benieuwd of het volgende week in de eerste competitiewedstrijd (in en tegen Aalter) al meteen vruchten zal afwerpen.

Tot grote ergernis van de coach van Gent wonnen we vlot met 3-0 (“Als je volgende week zo speelt, dan mag je je binnen de 45 minuten gaan douchen!”). Een opsteker in het vooruitzicht van de eerste competitiewedstrijd volgende week. Gent kon inderdaad niet rekenen op scoringsmachine Laure Flament, maar bij ons waren toch ook enkele belangrijke pionnen niet beschikbaar: Lise, Yentl, Annelies, SofieVP. Tweede wedstrijd wonnen we eveneens (1-2) tegen Torhout. Die misten opposite Eva Verboven, maar het viel vooral op dat Torhout nog druk aan het zoeken is naar de nodige automatismen. En de laatste wedstrijd – tegen 2de divisie Nieuwkerken – verloren we dan! (1-2). Spijtig!

Volg ons: