Uitslagen 25 april 2015

* Bidavo A – Oudegem: 3-2 (25-17, 22-25, 22-25, 25-23, 15-10)  Res: 1-1

Bidavo A eindigt als 7e in het eindklassement met slechts 3 puntjes minder dan de 4e plaats. Zoals vooropgesteld beleefden we een rustig seizoen met hier en daar een uitschieter. De reserven eindigden knap 3e.

* VT Kortrijk – Bidavo B: 3-1 (25-21, 25-15, 18-25, 25-16)  Res: 3-0

Bidavo B parkeert zich in de subtop op een vijfde plaats. De reserven eindigen als 2e.

* Wevelgem – Bidavo C: 3-0 (25-12, 25-13, 25-11)  Res: 3-0

Het was een harde leerschool voor onze youngsters in hun eerste jaar in provinciale. Ze behaalden toch één overwinning. De reserven eindigden als 12e.

* Lendelede – U15B: 0-3 (15-25, 16-25, 19-25)

* Winkel – U15A: 0-3 (8-25, 8-25, 23-25)

Onze U15 wisselden goede prestaties geregeld af met een minder goede. Onze ploegen eindigden 8ste en 10e.

* Lendelede – U13: 0-3 (18-25, 7-25, 15-25)

Mooi seizoen van onze U13. Eindigden als 4e na 13 zeges en vijf verliespartijen. Slechts op één puntje van de 2e plaats.

* Dadizele – U11 Prov: 3-1 (22-25, 25-7, 25-14, 25-18)

Het was al een eindje geleden dat we nog eens een U11-ploeg hadden in de provinciale competitie. Het niveau lag hoog. Ondanks hun laatste plaats hebben de speelsters veel bijgeleerd en daar gaat het uiteindelijk om.

———————————————————–

Verslag U15

Zowel de A ploeg als de B ploeg winnen hun laatste wedstrijd van het seizoen met 0-3 en eindigen zo het seizoen in schoonheid. De B ploeg speelde tegen Lendelede een heel goede wedstrijd. Van meet af aan zetten ze Lendelede onder druk door zwaar te serveren. Maar ook verdedigend en aanvallend zagen we geregeld heel goed werk. Echte uitblinkers waren er niet want iedereen speelde echt heel goed. Jammer dat het seizoen voorbij is want nu begon het echt goed te draaien. Setstanden waren: 15/25 15/25 en 19/25

Zondagmorgen om 9.00u. moest de A ploeg aantreden in St.-Eloois-Winkel. De meesten hadden zaterdagavond de wedstrijd van onze divisieploeg bijgewoond. De trainer vreesde dan ook dat ze wellicht niet heel fris aan de wedstrijd zouden beginnen. Maar aangemoedigd door twee heftige supporters (mensen die tot in de vroege uurtjes de bardienst hadden verzorgd) vlogen ze uit de startblokken. Ze serveerden zo goed dat de meisjes van Winkel nauwelijks tot opbouw kwamen. De eerste set werd gewonnen met 8-25. In de tweede set probeerden ze aan de overkant het tij te keren door enkele vervangingen door te voeren. Maar het mocht niet baten. Ook deze set ging vlot naar Bidavo. Opnieuw 8-25. Niettegenstaande de trainer gevraagd had de concentratie in de derde set hoog te houden, begonnen we wat slapjes aan de derde set. Wij kwamen enkele punten achter en Winkel speelde nu ook wel wat beter mee. Toch konden we beetje bij beetje de achterstand wegwerken en na en spannend einde wonnen we ook deze set met 23-25.