Uitslagen 14 november 2015

* Bidavo A – Torhout: 0-3 (26-28, 21-25, 23-25)

Deze topper werd een aangenaam kijkstuk met Torhout als verdiende winnaar. Bidavo startte furieus aan de wedstrijd maar Torhout kon geleidelijk aan het evenwicht herstellen. In een prangend slot van de eerste set liet Bidavo een drietal setpunten liggen. Torhout aarzelde niet en nam over.
Set 2 was overduidelijk voor Torhout die op een bepaald moment een 7-tal punten voor kwam. Even kon Bidavo nog de schijn hoog houden iets te kunnen doen aan de overmacht van Torhout. Tevergeefs.
In set 3 was het verschil tussen Bidavo en Torhout kleiner. Bidavo was echter niet scherp genoeg in blok-verdediging om de sterke Torhoutse aanval voldoende af te stoppen. Torhout daarentegen had wel greep op onze aanval. Dat resulteerde uiteindelijk in een 0-3 nederlaag.

* Bidavo B – Menen: 3-2 (25-21 25-16 14-25 24-26 15-7)  Res: 2-1

* U17 – Zwevegem: 3-1 (25-23, 21-25, 25-21, 25-23)

Sinds lang nog eens een thuiswedstrijd voor onze scholieren. Ditmaal was Zwevegem de opponent. Een ideaal moment om eens alle aanwezige speelsters aan bod te laten komen voor het thuispubliek.
De eerste set starten we furieus met een zware opslagdruk en meteen en 9-tal punten voorsprong. Wat we dan zagen is een beetje het spelbeeld van de hele match, knappe volleybalkunstjes afgewisseld met dan weer wat mindere spelmomenten. Maar weer zagen we de dames hun weerbaarheid door telkens terug te vechten na een time-out om eens rust te brengen en er dan weer in te vliegen. Knap.

* U15 – Kortrijk: 3-0 (25-11, 25-12, 25-14)

* U11 Prov. – Tielt: 0-3 (16-25, 20-25, 10-25)