Uitslagen 27-28 februari 2016

* Sijos Menen – Bidavo B: 3-1 (25-21, 19-25, 25-19, 25-23)  Res: 2-1

* Kortrijk – U15: 0-3 (14-25, 13-25, 14-25)

Tegen de buren uit Kortrijk kwamen onze meisjes nooit in de problemen.  Met stevig opslagwerk brachten we onze tegenstrevers voortdurend in de problemen. Wanneer we de bal terug kregen slaagden we er in om zelf goed op te bouwen. Geregeld zagen we een mooie aanval of wisten onze meiden de bal op de juiste plaats te leggen. Wij waren duidelijk de sterkste ploeg en wonnen dan ook vlot deze wedstrijd.
Sinds enkele weken organiseren we voor scholieren en kadetten die het willen, op de woensdag een half uurtje extra training op het grote veld. De bedoeling is de sprongopslag aan te leren en in te oefenen.
Het doet  deugd te zien dat  verschillende meisjes het aandurfden om deze techniek met succes  toe te passen tijdens de wedstrijd. Alweer een stap in de goede richting.
Nog even herinneren:
De wedstrijd tegen Kuurne van volgende week wordt gespeeld om 14.30u. i.p.v. 19.30u. zoals vermeld in de kalenderboekjes.

* Winkel – U11 Volleytour:

Volg ons: