Uitslagen 6 en 7 februari 2016

* Wervik РBidavo B: 3-0 (25-23, 25-20, 26-24)  Res: 0-3

* Dentergem – U15: 3-2 (23-25, 25-12, 24-26, 25-18, 16-14)

Na de snertpartij van vorige week tegen Avelgem, herpakten onze meiden zich en leverden deze week een goede wedstrijd af. Vrijdagavond op de training ging het ook al weer een stuk beter. We speelden een oefenwedstrijd tegen de scholieren van trainer Geert. Van de drie setjes die we speelden konden we in set 2 het laken naar ons toetrekken. Ook de derde set was behoorlijk spannend.

In de wedstrijd tegen Dentergem konden we nipt de eerste set binnen halen. Er werd mooi volleybal geserveerd door beide ploegen. De tweede set werden er bij ons drie andere speelsters opgesteld. Bij ons viel de opslagdruk weg en werden er verschillende opslagen gemist. Zo kwamen we snel op achterstand en we kwamen heel de set niet in het stuk voor.
De derde set herpakten we ons en in een gelijkoplopende set met een super spannend einde konden we opnieuw deelwinst optekenen.
De vierde set was dan weer voor Dentergem. Wij maakten zelf teveel foutjes en speelden minder secuur.Dentergem bleef op peil en won nogal gemakkelijk de vierde set en sleepte alzo de tie-break uit de brand.
De tie-break begon voor ons niet goed. Receptiemissers en een opslag die de netrand raakte en dan nog juist op onze kant viel zette ons meteen op een 5-0 achterstand. Gelukkig schoten we dan op gang en hadden we ze tegen we draaiden bijna bijgehaald. We draaiden aan 8-7. Nu ging het weer gelijk op. Bij 13-13 missen we onze opslag en kwam Dentergem op matchbal. Maar we vochten nog terug en kwamen we op 14 -14. Maar daar eindigde het voor ons en was het Dentergem die de twee punten binnenhaalde.
Gezien de betere setgemiddelden is Dentergem de verdiende winnaar en zijn we tevreden met het behaalde punt.

Volg ons: