Uitslagen 24-25 oktober 2015

* Bidavo A – Bevo Roeselare: 3-0 (25-17, 25-20, 25-20)  Res: 2-1

* Bidavo B – Geluwe: 3-1 (25-15 25-20 22-25 25-21)  Res: 1-2

* Marke – U17: 1-3 (25-23, 23-25, 21-25, 14-25)

Vierde wedstrijd van het seizoen en op verplaatsing naar de buren van Marke. Blijkbaar hebben de scholieren wat opstartproblemen want bijna iedere openingsset geraakten ze moeilijk uit de startblokken. Te weinig beweging op het terrein en een redelijke opslagdruk van de thuisploeg bracht ons achterin in de problemen zodat we weinig konden opbouwen. Pas als Marke op 23 punten stond konden we de kloof van 8 punten bijna goed maken. 25-23. Gesterkt door die mooie remonte kwamen we beter in ons spel in de tweede set. We bouwden een kloofje uit die pas op het einde van de set bijna werd weg gewerkt door Marke, maar ditmaal was de set voor ons met 23-25. De derde set was Marke wat onder de indruk van het setverlies en onze supporters die waren wakker geschoten en geraakte ze nooit echt in de wedstrijd om Bidavo te bedreigen. Met als uitslag 21-25. In de vierde set leken onze dames wat bevrijdt van de zenuwen en zagen we enkele mooie punten. Met 14-25 noteerden we meteen onze derde zege. Hoe bezig dames.

* U15 – Dentergem: 3-2 (25-13, 16-25, 25-11, 23-25, 16-14)

De tweede overwinning is binnen. Bidavo ging schitterend van start. De meiden speelden een schitterende eerste set. Heel wat opslagdruk en bij momenten prachtig verdedigend werk leidde tot vlotte setwinst. Blijkbaar was het te vlot gegaan want in de tweede set was het de tegenstrever die ons domineerde. De receptie was een stuk minder goed, opslagen lukten minder goed en de opdrachten werden minder goed uitgevoerd. Dentergem won verdiend de tweede set.
De derde set herpakten we ons en was het weer Bidavo die vlot de set binnenhaalde.
Het was precies of er een goede en een slechte kant was op het veld. Want de in de vierde set kwamen we opnieuw al vlug op achterstand. Bij een achterstand van 17 -23 zetten we nog een sterke eindsprint in. We kwamen terug tot 24 – 23. maar Dentergem kon toch nog nipt de set binnenhalen. 23–25.
In de vijfde set kwamen we eerst enkele punten achter. We dichten de kloof en dan ging het gelijk opgaand naar het einde van de match. Het was Dentergem die eerst op matchbal kwam; 13 -14. Nadat de trainer zijn laatste time-out had opgevraagd en de laatste raadgevingen had meegegeven, misten ze bij Dentergem hun opslag: 14 -14 gelijk. Wij scoorden het volgende punt en ook Dentergem had nog een time -out. Margeaux liet zich echter niet vangen en serveerde met een ace de wedstrijd uit.
De meisjes winnen niet alleen de wedstrijd maar mogen zich vrijdag na de training te goed doen aan de lekkere pannenkoeken, iets wat de trainer beloofd had bij winst.

* U13 – Wevelgem: 2-3 (23-25, 25-9, 19-25, 25-23, 12-15)

* U11 Prov. – Wevelgem: 0-3 (19-25, 17-25, 5-25)

* U11 Volleytour – Avelgem: 1-7