Bidavo Sing Battle

Het volleybalseizoen loopt op zijn laatste benen. Na het familietornooi op 30 april 2016 volgt de afsluiter van het seizoen waar alle speelsters, train(st)ers, bestuur, ouders, sponsors, … worden verwacht voor een avondvullend programma.

Dit jaar vindt voor het eerst de Bidavo Sing Battle plaats. Even voorstellen: de battle is gebaseerd op het televisieprogramma ‘Lip Sync Battle’ waaraan het Bidavo-Animatieteam een eigen invulling geeft. Het is de bedoeling dat elk team (Bidavo A, Bidavo B, U17, U15, U13, U11 Provinciaal, U11 Volleytour en U11 Initiatie) elk twee liedjes kiest. Nog niet panikeren, er moet niet zelf gezongen worden (maar mag wel!). De act van het liedje wordt nagespeeld met bijhorende danspasjes, kledij, … Dit hangt dus af van de creativiteit van het team. Twee teams strijden tegen elkaar. De vier winnaars battelen tegen elkaar, evenzo de vier verliezers en dit met hun tweede nummer. Het bestuur en de train(st)ers brengen elk één liedje: dit wordt gegarandeerd het hoogtepunt van de avond.

Wij doen dus beroep op jullie creativiteit, vindingrijkheid, enthousiasme. De act moet leuk zijn, maar mag ook ludiek, grappig, triestig, … zijn.

Bidavo Sing Battle gaat door op zaterdag 30 april in de cafetaria van de Sporthal Ter Biezen. De deuren gaan open om 18:00 uur en de battles starten stipt om 18:30 uur. De inkom is gratis.

Verplichte inschrijvingen moeten vóór vrijdag 23 april 2016 binnen zijn. De train(st)er geeft de ploegnaam, de titel en de uitvoerder van twee liedjes door per mail aan gregory.declerck.1978@gmail.com. Wanneer het team zelf voor de muziek instaat of niet dient erbij vermeld te worden. Wanneer de teamleden niet zelf kunnen zorgen voor de muziek, dan zal bestuurslid Gino Martin op zoek gaan naar de nodige muziek.

Vragen of problemen? Contacteer dan een bestuurslid van het Bidavo-Animatieteam.

Tot dan!

Het Bidavo-animatieteam
Sylka, Carine, Claudine, Gregory, Nicolas, Saskia, Kris, Gino en Geert

Volg ons: