Geslaagde afsluiter van het seizoen

Familietornooi

Op zaterdag 30 april werd sporthal Ter Biezen ingepalmd door speelsters, ouders, familie en vrienden voor het slot van het seizoen. In de namiddag stond het familietornooi op het programma. Twaalf ploegjes hadden zich ingeschreven die onderverdeeld werden in drie reeksen. Allen mochten in hun reeks tegen elkaar spelen waarbij de rangschikking dan de tweede ronde bepaalde. Daarin kwamen dan de drie winnaars tegen elkaar uit, de drie tweedes enz. Zo mocht iedereen 5 wedstrijden van 2 set. Hier en daar zagen we rode kaakjes, bezwete truitjes en pijnlijke grimassen, maar iedereen heeft zich uiteindelijk geamuseerd. We kregen alleen maar lovende commentaren.

In de finaleronde haalden de ‘gouwe ouwe’ het met Ine Tanghe, Ine Vandorpe, Lien Vandorpe en Annelies Vandewalle. Tweede werden ‘Carine’s schatjes’ met Geert en Lisa Verheye en Alessio Jacobs. De derde plaats was voor ‘De Bertjes met Thomas Isebaert, Brecht Ameye en Carl Denys.

In de tweede poule met als inzet de vierde plaats waren ‘De Blockbusters’ hier de beteren met Louise en Bart Vanhove, Sara Vanhaesebrouck en Luka Dewilde. De vijfde plaats was voor ‘De oude vedetten’ met Saskia Soete, Sophie Cornette, Ilse Tanghe en Mattis Janart. Zij bleven ‘de 2e plaats is niet goed genoeg’ voor bestaande uit Kris Saey, Gilles en Lowie Rosseel en Igor D.

Voor de zevende plaats waren de kabouters de beste in de derde poule met Ine Vercruysse, Jens Vandooren en Charles Velghe. Dit voor de ‘Rammstains’ bestaande uit Annelies Coussement, Frederick en Hanne Storms, Sofie Lippens, Fenya Vanhauwaert, Marthe Desmet en Eline Verscheure. Op plaats negen zagen we dan ‘De Pitbulls’ met Saskia Vandevenne, Lindsay Capelle, Margaux Devacht en Camille Saey.

In de hekkensluitersgroep werden allen op gelijke hoogte geplaatst met ‘De Bengeltjes’ Omar en Iboya Messiaen, Bieke Dewyn, Charlotte Blin, en Lani Declerck. ‘De Woodies’ met Amelie Rosseel, Lotte Naessens en Axelle Tanghe en ‘De Kampioenen’ met Luna Martin, Helene Doolaeghe, Anouk Porte, Jari Vermaut en Bryan Bertyn.

Na de huldiging waar de flessen cava koud stonden voor de winnaars werd dan naar boven getrokken voor de Bidavo Sing Battle.

Bekijk hier de foto’s van de familiehappening

Bidavo Sing Battle

Een volledig gevulde cafetaria maakte zich op voor de Bidavo’s Sing battle. De weken voorafgaand was het een leuke drukte in alle mogelijke hoeken van het sportcomplex. Overal waren er ploegjes aan het trainen. Het leefde toch wel, de slothappening. Dit jaar hebben we weer een topduo kunnen strikken voor de presentatie. Niemand minder dan Nicole en Hugo maakten graag nog eens tijd tijdens hun afscheidstournee om bij Bidavo de avond aan elkaar te praten. Van bij hun openingsnummer, goede morgen morgen zat de ambiance erin. Alle ploegen die dan de revue passeerden, van de U11 initiatie, de U11 volley en provinciaal, de U13, de U15 en de U17 waren van een hoog niveau. Duidelijk dat er goed geoefend werd. Het publiek bepaalde wie kon doorgaan naar de halve finales waarbij dan ook via een herkansing er nog een ploeg weer opgevist werd. Uiteindelijk kregen we een finale tussen de U17 en de U15, nadat eerst nog de championettes een optreden kwamen doen. Het publiek klonk even luid waardoor Nicole en Hugo de knoop niet durfden doorhakken. Dan werd maar een onschuldige gekozen om de winnaar aan te duiden na een tweede stemronde en daarin won de U15 uiteindelijk de battle.

Er werd nog even bekomen van de schitterende optredens van alle ploegen en er was nog een signeersessie van de bekende koppen waarmee het seizoen nu definitief ten einde is.

Bekijk hier de foto’s van Bidavo Sing Battle.

Op naar het volgende seizoen, maar eerst een paar maandjes rust.

Volg ons: