Terugblik op seizoen U13

Door trainster Daphne Cannaert

Nadat het seizoen twee maanden bezig was, stelde ik dat eindigen in de middenmoot van het klassement mogelijk moest zijn. En…ja hoor, we eindigden op de 7e plaats.

Het was van in het begin van het seizoen belangrijk om tijdens te trainingen snel bij te leren want we waren ingedeeld in een reeks waar de meeste ploegen spelen met 2e jaars miniemen. Onze ploeg bestond volledig uit meisjes die overkwamen van de U11 Provinciaal en ook meisjes die nog maar net begonnen waren met volleybal.

In de heenronde konden we nu en dan eens een match winnen maar tegen de toppers in het klassement waren we niet opgewassen. Daar kwam verandering in in de terugronde. We haalden 3 punten tegen Wevelgem en Menen, en verloren nipt met 3-2 tegen verdiende kampioen Bevo Roeselare! Spijtig genoeg hadden we ook soms eens een off-day en dan verloren we tegen lager geklasseerde ploegen…

Qua resultaten een gemend seizoen dus. Maar… Er werd dit jaar veel bijgeleerd en de U13 is een groep die goed aan mekaar hangt. Hopelijk kunnen we op dit elan voort gaan volgend seizoen.

Meisjes,

nu efkes een paar maanden uitblazen en hopelijk allemaal nog een 5à10 centimeter groeien… en dan zie ik jullie terug volgend seizoen!

Een tevreden trainster,

Daphne

Volg ons: