Slotevaluatie Bidavo B door Pepijn Deneut

Het seizoen begon met de verwachting om in de top 5 te eindigen. Het was wel de ambitie om toch dicht van de de top-3 te eindigen om aanspraak te kunnen maken op eindrondes en toch een reeks te kunnen stijgen. Dus kunnen we terugkijken op een half geslaagd seizoen dat super kon eindigen maar eindigde met een sisser. Een mindere prestatie tegen onze rechtstreekse concurrent op de slotspeeldag zorgt ervoor dat we niet net in, maar net achter de vierde plaats terecht komen.

De positieve punten van dit seizoen waren dat we toch tegen enkele toppers de 3 punten konden pakken. Zeges tegen de tweede en derde van het klassement. Helaas verliezen we dan wel domme punten tegen de negende, tiende waardoor dat we op het einde van de rit tekort komen om helemaal bovenaan te eindigen in het klassement.

Tot volgend jaar.

Trainer Pepijn Deneut

Volg ons: