* Veltem-Beisem – Bidavo A: 3-0 (25-20, 25-14, 25-22)

* Gullegem – U17: 2-3 (27-25, 25-22, 25-27, 21-25 ,12-15)

* Zwevegem – U15: 0-3 (21-25, 21-25, 15-25)

* Langemark – U13: 3-1 (25-14, 20-25, 25-23, 25-23)

* Heuvelland – U11 Prov.: 3-0 (25-17, 28-26, 25-20)

Verslag en foto’s winst U17

Vandaag laatste competitiematch en een moeilijke verplaatsing naar de vice-kampioen Gullegem. We startten zoals gevraagd agressief en met eigen volleybalspel. We gingen goed mee en deden zeker niet onder. 27-25. De tweede set was ook mooi om te volgen, ook de supporters waren op dreef, maar we gingen onderuit met 25-22. Het was de laatste match en dan ook de laatste kans op frietjes/broodjes van de trainer en naast dit en wat motivatietalk begonnen we uitstekend aan de derde set. We konden ons eigen spel spelen en verdedigden perfect, ook in het midden. We kregen elk kansen om het af te maken, en zelfs een toetsfout van Lisa op setbal kon ons niet uit het spel brengen, 25-27 winst. Zat er weer een stunt in? Het begin van de vierde set was wat minder, maar na de nodige time-outs kwamen we weer in de wedstrijd en sloegen we met 21-25 ons naar een vijfsetter… onze specialiteit. We kwamen in die vijfde set vlug op achterstand en we draaiden bij 8-5. Opnieuw toonden we onze weerbaarheid en met goeie opslagen en perfect positiespel kropen we naast en over Gullegem. 12-15 en een 2-3 overwinning bij de 2e in de stand. Een perfecte afsluiter van het seizoen die we eindigen op een mooie 5e plaats!!! En de frietjes volgen…