• Melsele – Bidavo A: 3-1 (25-18, 19-25, 25-22, 25-20)
  • Bevo Roeselare – U17: 2-3 (23-25, 25-15, 25-19, 27-29, 14-16)
  • Marke – U15
  • Bevo Roeselare – U13: 3-2 (19-25, 25-22, 25-8, 19-25, 15-11)
  • Ledegem – U11 Prov.:

Verslag U17

Spannende wedstrijd tussen de twee nummers vijf in het klassement. Een gemotiveerd Bidavo zat meteen in het juiste ritme en ondanks een sterke thuisploeg wonnen we de eerste set met 23-25. De tweede en derde set waren we receptioneel veel zwakker en maakten we nooit aanspraak op setwinst. 25-15 en 25-19 voor Bevo-Roeselare. Het einde van de derde set was er echter weer beterschap in ons spel en dat zagen we in de vierde set. Mooi gelijk opgaand en spannend tot het eind. Twee matchballen konden we afsnoepen en de set winnen met 27-29. De vijfde set was wederom een thriller. We draaiden nog met een achterstand en weer kregen beide ploegen de kans om het af te maken. Ook nu was de set 14-16 en de match voor ons. Knappe overwinning voor een precies herboren ploegske. Het belooft voor volgende week, thuis tegen Lendelede. Supporters, we verwachten jullie !