Kerststage Bidavo-jeugd

Beste speelster van de U17 Scholieren, U15 Kadetten en U13 Miniemen,

De eerste week van de kerstvakantie kunnen wij U opnieuw een gratis kerststage aanbieden en dit voor de miniemen, kadetten en scholieren.  Het is een uitstekende gelegenheid om eens een training, een bijscholing of een ongewone manier van werken te krijgen van een andere trainer. We hebben hiervoor reeds enkele toptrainers vastgelegd die op de drie dagen aanwezig zullen zijn, dit naast uw vertrouwde coaches.

Deze kerststage gaat door op :

Maandag 23 decemberDinsdag 24 december en Vrijdag 27 december telkens van 9u stipt tot 12u.

Op vrijdagavond sluiten we dan de stage af met de tweede editie van Bidavo ’s Got Talent, waarover later meer…

Om de trainers de kans te bieden om een optimaal schema te kunnen opmaken is het dan ook een vereiste om VOORAF in te schrijven. Stuur hiervoor een mail met jouw naam en ploeg naar verheye.geert@skynet.be. Laat ook weten welke dagen je zeker aanwezig bent. 

Let op : De inschrijvingen worden afgesloten op vrijdag 6 december!!!

We hopen op een massale deelname van jullie allen.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdbestuur Bidavo Bissegem

Volg ons: