Kerststage Bidavo: 22-23-24 december

In de kerstvakantie is er opnieuw de kerststage voor onze jeugdspeelsters. Het doet ons plezier dat bijna alle jeugdspeelsters hierop aanwezig zullen zijn.

Voor de stage hebben we enkele heel goede trainers kunnen strikken.

Voor de U-15, kadetten, zal Bart Dewilde de trainingen van maandag en dinsdag leiden. Bart is de trainer van onze eerste divisie ploeg en heeft reeds heel veel jaren ervaring. We zijn ervan overtuigd dat Bart onze kadetten heel wat te bieden heeft.

Voor de U-13, miniemen, komen Jelle Sinnesael en Daan Van Haarlem, twee spelers van Prefaxis Menen uit Ere-klasse, elk een dag training geven. Samen zijn ze ongeveer 4 meter lang en hebben slechts 1 passie nl. volleybal. Onze miniemen zullen er zeker naar opkijken en hopelijk veel van opsteken.

De U-11 Provinciaal, preminiemen, krijgen gedurende de stage training van Jean-Marie Tanghe. Jean-Marie is al jaren één van onze jeugdtrainers en zal met veel plezier zijn ervaring delen met onze jonge bidavo’tjes.

Ook onze vaste trainers zullen zoveel mogelijk aanwezig zijn om te assisteren waar nodig.

Woensdag wordt fundag. Na een leuke gezamenlijke opwarming geven de eigen trainers een training tot aan de pauze. Daarna spelen we een tornooitje 3 tegen 3 waarbij de ploegjes gevormd worden door een kadet, miniem en preminiem.

We zijn er dan ook van overtuigd dat de stage een leerrijke en leuke ervaring zal zijn voor alle aanwezigen.

Hierbij nog enkele praktische afspraken:

De stage gaat door op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 december.
De trainingen beginnen STIPT om 9u. Iedereen is aanwezig een 5-tal minuten voor aanvang in de sportzaal. Wie inschreef is ook aanwezig.
Er wordt getraind van 9u tot 10u30 en van 11u tot 12u. Tijdens de pauze zorgt de club voor een drankje.
Iedereen zorgt zelf voor sportieve kledij en sportschoenen.

Volg ons: