Kerststage 2014: verslag + alle foto’s

De driedaagse stage voor de jeugdspeelsters van Bidavo was ook dit jaar weer een geslaagd evenement. Bijna alle jeugdspeelsters van de U11, U13 en U15 ploegen waren aanwezig. Voor de stage hadden we enkele externe trainers aangetrokken. Bart , Daan, Jelle en Jean-Marie leidden alles in goede banen. De vaste trainsters waren ook aanwezig en assisteerden daar waar nodig.

De meisjes kregen training van een andere trainer dan gewoonlijk en dat was duidelijk merkbaar. Iedereen deed zijn uiterste best om de oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren. Op woensdag startte de training met en leuke opwarming. Sofie Vanpoucke, speelster van onze eerste ploeg kwam een sessie Zumba geven. Na een kwartier was iedereen goed opgewarmd om aan de training te beginnen. Tot aan de pauze werd getraind en na de pauze verdeelden we alle speelsters in groepjes. Een kadet, een miniem en een preminiem vormden een ploeg. Zo waren er 8 ploegjes. Iedere ploeg speelde tegen alle andere ploegjes een wedstrijd van 7 minuten op een half terrein. Geert Verheye had alles vooraf goed uitgekiend zodat ook dat heel vlot verliep. Dit minitornooitje vormde een mooie afsluiter van een geslaagd kersttornooi.

Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft om er weer een leuke Bidavo-activiteit van te maken.
Klik op de eerste foto om de galerij te openen.

Volg ons: