Nieuws van het jeugdbestuur

Verslagje van de laatste vergadering van ons jeugdbestuur:

– Het familietornooi wordt georganiseerd op 9 mei. Daaraan wordt een Eindeseizoenshappening gekoppeld die ‘Bidavo’s Got Talent’ vervangt.

– Er is een kerststage voor de U17, U15, U13 en de U11-provinciaal en dit op 22, 23 en 24 december van 9u tot 12u. Het hoofdthema wordt receptie, daar dit bij iedere ploeg een duidelijk werkpunt is. Er wordt opnieuw gewerkt met inschrijvingen vooraf. De speelsters zullen hieromtrent nog een brief ontvangen.

– Er is een stage voor Kadetten en Scholieren via het Kortrijks Volleyoverleg en dit tijdens de krokusvakantie van 17 tot en met 20 februari. Inschrijven zal kunnen via de sportbrochure van Sport-Plus Kortrijk, die vermoedelijk deze maand wordt uitgegeven.

– Komend weekend topmatch in Ter Biezen op zaterdag 6 december om 11u: BIDAVO A tegen BIDAVO B bij de U15

DSC01243 DSC01248

 

Volg ons: