Gelezen in Het Laatste Nieuws

Het Laatste Nieuws/Leiestreek,
Vr. 07 Nov. 2014

Bidavo Bissegem wil zich morgen herpakken tegen Mortsel na het 3-0-verlies op de vorige speeldag in Lendelede. De thuisploeg is na vier zware tegenstanders klaar om in de meer haalbare wedstrijden veel punten te scoren.

“Mortsel is zeker een haalbare kaart, ons doel is dus om de drie punten te behalen”, stelt trainer Bart Dewilde. “De match tegen Lendelede was flauw van onze kant, maar op de training woensdag viel er al een goede gedrevenheid en vechtlust op te merken. Mortsel heeft dan wel een goede ploeg met een degelijke opslag, met het thuispubliek achter ons moet het lukken om te winnen. We hebben goed geoefend om druk te zetten met de opslag, en dat zou morgen zijn vruchten moeten afwerpen.”

Mortsel staat momenteel twee punten voor op Bissegem in de stand, die als achtste geklasseerd staat. (RVHK)

Volg ons: