Respect van Lennik

Gelezen in een interview met een tegenstandster van vorige week:

Na een jaar vol blessureleed zet Annemaaike Steylemans opnieuw de lijnen uit bij Lennik. Leider Bissegem bleek wel een maatje te groot in de sporthal Jo Baetens, maar dat kon de spelvreugde van de spelverdeelster niet fnuiken.

Bissegem prijkt op kop en die positie berust duidelijk op geen toeval?

Annemaaike Steylemans: “De tegenstrever was te sterk en dan moet je met een nederlaag kunnen leven. Vooral de sterke opposite en een indrukwekkende receptiehoek deden ons geweldig pijn. Ons blok maakte eerder een wankele indruk waardoor we bijwijlen in een schietkraam verzeilden van Bissegemse aanvallen. Onze aanvalsters bleken dan weer iets te klein om weerwerk te bieden. We hebben dus duidelijk nog veel werk aan de winkel. Met Bissegem en Oostende kruisten we al het pad van twee zekerheden voor de top vier. Tegen dergelijke teams moet je op topniveau presteren om één set binnen te rijven. Naar de toekomst toe moeten we meer geloven in onszelf. We moeten ook tegen de toppers meer proberen om ons eigen spel te ontwikkelen. Onze coach beschikt wel niet over de weelde om veelvuldig te wisselen, want de kern is eerder smal.”

 

Nice

Volg ons: