U15 sluit seizoen af in de bowling

Op zaterdag 2 mei verzamelde de voltallige U 15 ploeg op de parking. Ditmaal niet om te gaan volleyballen maar om het seizoen af te sluiten en afscheid te nemen van Jean-Marie als trainer. Samen met Geert en Jean-Marie reden ze met de fiets langs de Leie naar de bowling in Wevelgem. De tocht verliep vlekkeloos. Jean-Marie had er twee banen gereserveerd. Na het gepaste schoeisel aangetrokken te hebben konden we aan de slag.

We waren toch wel benieuwd wie er de meeste kegels zou omkieperen. Er werden twee spelletjes afgewerkt. Ondertussen werd er gezellig gekeuveld en heel wat snoep en drank verorberd. Moet kunnen op het eind van het seizoen.

Na het bowlen reden we zonder problemen terug naar Bissegem waar we nog een frietje gingen stekken bij één van onze sponsors. Het was een leuke namiddag geweest en iedereen ging tevreden naar huis. Voor Jean-Marie was dat de laatste prestatie samen met die groep. Het is nu aan Geert en Sofie om de groep verder op te leiden en te begeleiden. Uiteraard wensen we hen daarbij heel veel succes toe.

U15bowling

Volg ons: