Berichtje van de U15

Zaterdagnamiddag speelden onze U 15 het voorbereidingstornooi in Marke. De bedoeling was het inoefenenen van het nieuwe spelsyssteem. ( 4-2 ). Het was duidelijk dat de enkele trainingen die we nog maar hebben gehad zeker niet voldoende waren om het spelletje vlot te spelen. Vaak wisten de spelers niet goed meer waar ze moesten staan en verliep de opstelling chaotisch. We hadden ook niets anders verwacht en hebben nog tijd om het syssteem beter in te oefenen tegen de competitiestart.We weten alvast wat te doen tijdens de volgende trainingen.

Maar we zagen ook heel wat goede zaken. Zo was de opslag vrij behoorlijk, regelmatig zagen we mooie opbouw afgewerkt met een mooie aanval. Al bij al deden we ook nog niet zo slecht. Tegen Izegem en tegen Marke deelden we de punten. Tegen Harelbeke waren we tweemaal de mindere.

Uitslagen:

Izegem – Bidavo: 1-1: 25-16, 20-25

Marke-Bidavo: 1-1: 25-21, 21-25

Harelbeke -Bidavo: 25-18, 25-17

Volgende week zaterdag om 10 u, oefenwedstrijd in De Lange Munte, Kortrijk.

Volg ons: