U15 eindigt in schoonheid

Na de wedstrijd tegen St. Eloois Winkel waren we al zeker dat we officieel kampioen waren in onze reeks. De  ploegen die met een +1 statuut speelden niet meegerekend. Dat hebben we dan ook passend gevierd. Daardoor mogen we op 29 april deelnemen aan het tornooi met alle kampioenen  uit de regionale reeksen . We hopen om ook daar een mooie prestatie neer te zetten.
Maar deze week moesten onze meiden het nog opnemen tegen Izegem die wel met een + 1 statuut speelt en in de rangschikking op slechts 2 punten van ons geklasseerd stonden.  Uiteraard waren we dan ook gebrand om ook deze ploeg te verslaan en ons aldus ook  te  kronen als eerste van de reeks.

Na een schitterende eerste set waabij we de tegenstrever eigenlijk wegspeelden ( 14-25) moesten we de tweede set toch aan Izegem laten. We speelden goed mee en de stand ging gelijkmatig op. Iets teveel foutjes in de opslag en receptie waren de oorzaak van ons verlies. ( 25-22) In de derde set speelden we weer een heel stuk efficiënter en haalden vlot de nodige tweede set binnen. (14-25) . Bij ons viel alle spanning weg en bij Izegem was de veer gebroken. Ook de vierde set haalden we vlot binnen.

Als trainer is de titel het mooiste geschenk dat je kan krijgen van uw ploeg. Aan alle speelsters en supporters dan ook een heel dikke en gemeende dank je wel. Het was een schitterend seizoen..

Volg ons: