Resultaten 28-29 september

* Bidavo B – Marke: 3-0 (25-6, 25-22, 25-11)

* Bidavo C – Gullegem: 0-3 (11-25, 12-25, 17-25)  Res: 0-3 – verslag hieronder

* U15A – Kuurne: 1-3 (23-25, 18-25, 25-18, 21-25)

* U15B – Wevelgem: 0-3 (17-25, 11-25, 17-25)

* U13 – Avelgem: 3-1 (25-15, 25-21, 22-25, 25-17)

* U11 prov. – Staden: 0-3 (15-25, 18-25, 23-25)

* U11 Volleytour – Kuurne: 0-8

———————————————————————————–

Verslag Bidavo C
door coach Francis Tanghe

Eerst en vooral een duwtje in de rug voor alle aanwezige speelsters! Jullie hebben er proberen het beste van te maken.

Iedereen kan al onmiddellijk raden waarom het verslagje zo begint… inderdaad, van de 13 speelsters waren er 7 speelsters speelklaar, 2 gekwetsten maar veel te veel afwezigen. Hopelijk moeten we in de toekomst geen zulke berichten meer sturen! Gelukkig konden we voor de reservewedstrijd rekenen op twee kadetten die de moeilijke opdracht om mee te spelen op zich namen. Ze hebben heel goed hun best gedaan.

Ook even meegeven dat Davina juist voor de wedstrijd te horen kreeg dat ze pas (tante) mémé was geworden (proficiat). Kan eventueel ook een beetje verklaren dat ze misschien wel eventjes met haar gedachten elders zat. Wat natuurlijk heel begrijpelijk was! Josefien had vorige week heel hard gesupporterd en bij het enthousiasme haar schouder ontwricht en kon dus niet aantreden en Chelsey was out door te fel deel te nemen aan de sportdag op school. Hopelijk kunnen we iedereen heel binnenkort terug recupereren.

O, ja… we hebben ook volleybal gespeeld. Wegens teveel afwezigen kon er heel weinig getimmerd worden aan de ploeg. Waar het even misliep kon niet vervangen worden en ja… dan slikken we natuurlijk massa’s punten. Toch kon nu en dan eens een mooie rally in elkaar geknutseld worden. Gullegem is echter geen te onderschatten tegenstander. Ze spelen omzeggens foutloos en weten heel goed wat ze doen. Voor onze jonge speelsters was het dus een zeer moeilijke opdracht. Tegen zo’n verlies zullen we ons duidelijk nog wat moeten wapenen want de sfeer was al te vlug behoorlijk down. Na twee heel gemotiveerde wedstrijden was iedereen nu na afloop wel wat teleurgesteld. Maar niet getreurd, we kunnen er alleen maar uit leren. Trouwens, na twee speeldagen staat alleen Gullegem nog ongeslagen! Straf hé. Binnenkort moet Bidavo B aantreden tegen Gullegem. Ze zullen scherp moeten staan.Dus dames van Bidavo C… niet getreurd, volgende keer beter en vooral,… laat ons hopen dat we weer voltallig kunnen aantreden, iedereen terug op post vol goede moed. Alleen als iedereen elkaar steunt kan dit een zeer leerrijk en leuk seizoen worden.

 

Volg ons: