Kerststage jeugd Bidavo: info & foto’s

In de kerstvakantie is er opnieuw een gratis kerststage voor onze jeugdspeelsters U17, U15, U13 en U11 Provinciaal. Daarnaast zijn er ook 2 extra trainingen voor de U11 van de Sportline Volleytour. Voor deze stage hebben we naast onze eigen trainers enkele extra trainers kunnen strikken

Voor de U17, onze scholieren, hebben we Anshel Vereecke kunnen strikken. De receptie-hoek speler is de broer van onze divisiespeelster Yentl en speelt bij Ereklasser Prefaxis Menen. Hij zal onze ploeg op verschillende spelonderdelen de knepen van het vak leren.

Voor de U15, kadetten, zal Bart Dewilde drie dagen het beste uit onze ploeg halen. Bart was tot vorig seizoen de trainer van onze eerste divisie ploeg en heeft reeds heel veel jaren ervaring. We zijn ervan overtuigd dat Bart onze kadetten heel wat te bieden heeft.

Voor de U13, miniemen, en de U11 Provinciaal gaan Jelle Sinnesael op maandag en Jean-Marie Tanghe op de andere dagen training geven. Jelle zal er wel ietsjes bovenuit steken met zijn 2m maar ook met zijn ervaring bij Prefaxis Menen als middenspeler. Dinsdag en woensdag neemt Jean-Marie, onze trainer met het meest aantal Bidavo-jaren op de teller, de trainingen over.

En op donderdag is er een leuke opwarming met Sofie Van Poecke, onze middenspeelster bij onze eerste ploeg, gevolgd door een tornooi waarbij alle jeugdploegen worden gemixt.

Op dinsdag 22 en woensdag 23 december van 18u tot 19u30 is er voor onze U11 Sportline Volleytour een extra training door onze vaste trainers Kris en Marleen.

Veel plezier iedereen.

 

Volg ons: